Secţiuni sistem urmărire GPS

CFTS – Fleet Tracking System

CFTS este un sistem de urmarie a flotei, care oferă beneficiarului  posibilitatea de a gestiona si supraveghea parcul auto in timp real, online pe baza unei interfete accesibilă, securizat prin internet. Datele obtinute prin intermediul dispozitivelor GPS oferă informaţii vitale ce pot fi transpuse in rapoarte sau avertizari, facilitandu-i utilizatorului un control adecvat si o urmarire detaliată asupra flotei auto. Prin acest sistem pot fi depistate abuzurile si comportamentul neprofesionist al soferilor si ajută la depistarea incidentelor precum furturile auto.
Totodată informatiile primite prin intermediul dispozitivelor GPS pot fi transpuse in rapoarte sau avertizari, aduncand un surplus nivelului de comunicare dintre sofer/autovehicul si administratorul parcului auto. Informaţiile trimise de GPS prin GPRS detaliază statusul curent al maşinii, poziţie geografică, viteză,  alte alarme  precum si informaţii provenite de la sonda de combustibil,  CAN-ul maşinii sau orice alte sonde instalate.
Prin utilizarea aplicatiei CFTS se pot reduce seminificativ cheltuielile cu parcul auto, se poate optimiza gradul de utilizare al vehiculelor si astfel se poate dobandi un grad ridicat de profitabilitate pe activitati ce implica distributie, transporturi, santiere.

Secţiunea: Urmărire prin GPS in timp real

In cadrul modulului de urmarire in timp real se pot prelua informaţii despre traseu, viteză,  timp staţionare, stare motor sau alte sonde instalate. Utilitatea si avantajul acestor informaţii sunt sporite datorită  faptului ca sunt transmise in timp real, permiţandu-i administratorului de parc auto sa ia decizii optime in timp util.
Pentru o exploatare benefica si mai usoara a informatiilor primite, aplicaţia oferă o serie de grupări ale maşinilor in funcţie de departament, centru de cost, zone si marci de maşini, totodată  putănd fi aplicate si serii de filtre pentru evidenţierea strictă  a informaţiilor solicitate de adminsitratorul parcului auto.

Alte funcţionalitaţi sunt: istoricul traseului in ultimele 60 de minute, grafic de viteză, cautare maşini disponibile intr-o zona sau maşini aflate intr-un punct de interes.

screenshotscreenshotscreenshot

Secţiunea: Istoric Grafic Trasee

Datele porvenite de la echipamentul GPS sunt stocate pe serverele Centrul de Soft, pentru ca acestea să redea, la cerere, traseul detaliat al maşinilor. Cu alte cuvinte, prin apelarea acestui meniu accesăm reprezentarea grafică a foilor de parcurs. Fiecare traseu contine date detaliate despre: dată si oră plecare, adresă plecare, kilometri plecare, kilometri parcurşi, evidenţiază kilometrii parcurşi in interes personal, evidenţiază segmentele cu depăşiri de viteza precum si toate datele de sosire.

screenshotscreenshot

Secţiunea: Centre de cost – zone de interes – puncte de interes

In această secţiune beneficiarul aplicaţiei poate defini in funcţie de specificul activitaţii pe care o are sau de obiectivele urmărite, zone geografice in formă de cerc sau poligon cu laturi infinite. Aceste zone sunt de două feluri: limitative sau monitorizare activitate. Zonele limitative pot fi atribuite maşinilor şi/sau impreună cu orarul stabilit pe departamente se pot determina kilometri efectuaţi in interes personal. Zonele de monitorizare se folosesc pentru a determina resursele folosite, activitatea intr-o zona sau timpii de staţionare a maşinilor urmarite prin GPS. Astfel se poate verifica traseul urmat zilnic comparat cu planificarea, in vederea optimizarii traseelor unui autovehicul implicand reduceri semnificative ale consumului si a cheltuielilor acestuia.

screenshot