Componente CFMS – Soft Parc Auto – Online

CFMS – Soft Parc Auto – Online

Pe langă secţiunile de operare si raportare date, aplicaţia CFMS online pune la dispoziţia clientului o serie de unelte si componente menite să uşureze munca, să aducă un plus de valoare serviciilor oferite dar în acelşi timp şi un grad mărit de incredere.

Securitate

Firma noastră acordă o atenţie deosebită acestui domeniu. În acest moment există două nivluri de securitate a datelor. Un nivel de securitate se referă la transmisia şi siguranţa datelor iar al doilea nivel se referă la permisiuni si niveluri de acces ale utilizatorilor în aplicaţie. CFMS – soft parc auto – online fiind o aplicaţie în cloud de tip SaaS mentenanţa sistemului, backupul de date precum şi siguranţa acestora sunt realizate la nivel profenist de către echipa de IT a Centrului de Soft. Serverele au  sisteme de operare actualizate la zi, backup-urile sunt realizate automat in locatii diferite, transmisia de date fiind criptată.

La nivel logic CFMS are un modul de securitate pentru ca utilizatorii logaţi în aplicaţie, să aibă acces la funcţionalităţi şi la date în funcţie de un set de reguli stabilite de un user administrator al aplicaţiei. Regulile pot fi stabilite pe ierarhie pentru: zone, utilizatori, departamente, companii.

Dosar Electronic

Implementarea tehnologiilor de ultimă oră perminte in acest moment stocarea ieftină a datelor. Astfel fiecărui element din baza de date i se poate constitui un dosar electronic cu docuemnte scanate, poze sau alte  fişiere importante. Asadar la maşini, de exemplu, putem anexa documente precum talon, carte de identitate, iar la o reparaţie provenită din accident sa uploadăm poze de la accident, dosarul de daună, acceptul de plată de la asigurator.

Import Date

În cazul parcurilor auto cu număr mare de maşini sau in cazul în cazul unui număr mare de documente acestea pot fi importate din fisiere excel pentru ca timpul şi resursele alocate pentru  introducerea de date să fie minime. Orice fel de informaţie din aplicaţie poate fi adaugată sau actualizată in acest mod, evindent daca utilizatorul logat are drepturile aferente. Cele mai uzitate imorturi sunt cele de alimentari dar mai putem enumera: devize de lucru, anexă CASCO, rate de plată asigurări.

Integrare cu aplicaţii de tip ERP sau BI

Chiar daca CFMS – soft parc auto – online este o aplicaţie în cloud de tip SaaS, Centrul de Soft întelege nevoile clienţilor săi şi răspunde promt la solicitările acestora. Fiecare integrare  este unică şi depinde de fluxurile de date şi procesele oranizaţionale care se doresc integrate. De accea integrarea cu alte aplicaţii se face numai în baza unei analize iniţiale din care vor rezulta cerinţe ferme şi concrete. În acest moment există  integrări cu cele mai cunoscute ERP-uri la nivel mondial: SAP, Microsoft Dynamics si multe altele. Integrarea aplicaţiilor se poate face atat manual prin import/export  de fişiere după o structură definită cat şi automat prin servicii de web.