CFMS – Soft Parc Auto – Desktop

Oferta de preţ pentru soft parc auto CFMS varianta desktop este bazată pe numarul de computere (staţii de lucru) instalate. Achiziţia licentelor presupune acces nelimitat pe toată durata de viaţa a softului. Softul poate fi mutat/reinstalat ori de cate ori este necesar pe acelaşi computer sau pe un altul. Opţional se mai pot achiziţiona aplicaţii/servicii complementare care vin in sprijinul utilizatorului final.

Listă preţ licenţe
Denumire Produs Descriere Produs Bază* (server) Primele 5 staţii de lucru Următoarele 5 staţii de lucru Peste 10 staţii de lucru
CFMS Software parc auto 224 € 175 €/buc 141 €/buc *ask
CFMS FoiParcurs OnLine** Posibilitatea introducerii online de către utilizatori a foilor de parcurs 650 € - - -
CFMS Reporting Services ** Aplicaţie raportare CFMS via internet 500 € - - -
Modul PV Soluţie mobilă pentru completarea PV predare/primire la faţa locului 200 € - - -
CFMS SMS ** Aplicaţie atenţionare prin SMS 200 € - - -


* Baza (serverul) se plăteşte o singură dată şi reprezintă computerul care gestionează baza de date. Acest computer poate fi un computer dedicat (server) sau poate fi chiar unul dintre computerele pe care se instalează o licenţă de CFMS de unde se pot introduce date sau vizualiza rapoarte. Exemplu calcul de preţ 6 staţii de lucru CFMS: 262 Eur (Baza) + 5 * 175 Eur (Primele 5 Statii) + 141 (a 6-a statie de lucru).
** Modulele de raportare Reporting Services si SMS se vand doar impreuna cu CFMS

Listă de preţ abonament mentenanţă

Opţional clienţii pot incheia un abonament mentenanţă pentru a beneficia de servicii suplimentare de helpdesk sau de actualizare a aplicaţiei la ultimele versiuni. Serviciile de helpdesk constau in servicii de asistenţă tehnică acordată utilizatorilor, de la apariţia unui incident/eveniment, pană la soluţionarea acestuia. Actualizările (update-urile) sunt de două tipuri: legistlative (mai rare) sau imbunatăţiri ale aplicaţiei. Pentru detalii privind istoricul update-urilor apasaţi aici

Denumire Produs Pret
Abonament Silver 4.9% lunar din valoarea licenţelor
Abonament Gold 9.9% lunar din valoarea licenţelor

Pachet Silver contine:

 1. Ticketing (www.erpsoftware.ro)
 2. Actualizare automata curs valutar
 3. Update-uri / Versiuni noi ale aplicatiei

Pachet Gold contine:

 1. Pachet Silver
 2. Call Center (consultant alocat)

 

Listă de preţ servicii implementare

In cazul implementărilor cu un număr de utilizatori mare sau firmele care au situaţii complexe care trebuie gestionate – este posibilă efectuarea implementării on-site a aplicaţiei. Acest lucru presupune deplasarea unui consultant specializat la sediul clientului unde se vor face sesiuni de training si de imlpementare după nevoile beneficiarului. Uneori, in faza de analiză se pot indentifica situaţii care presupun modificări ale aplicatţei. Acestea vor fi discutate impreună cu beneficiarul iar preţul acestora se va stabili in baza unui deviz detaliat pe ore de programare.

Denumire Produs Pret
Implementare Standard 30 €/oră
Implementare Advance 60 €/oră

Pachet Start contine:

 1. Training personal
 2. Predarea sistemului

Pachet Advanced contine:

 1. Pachet Start
 2. Analiza preliminara si detaliata
 3. Configurare replicare, retea, VPN
 4. Configurare Reporting Services
 5. Ora de programare


* toate preţurile nu conţin TVA